Riktad & skräddarsydd annonsering

Som gravid eller nybliven förälder vill vi ge både oss själva och våra barn det allra bästa. Användarna som söker sig till Baby Journey är en extremt attraktiv målgrupp för dig som annonsör. De är kunskapstörstande, köpstarka, engagerade och framför allt lyhörda.

På Baby Journey bygger vi broar över influencers digitala kanaler och vår app genom att använda ett omni-tänk över olika plattformar. Vi använder informationen om användarna så att du kan du tala direkt till din målgrupp i en trovärdig och träffsäker miljö!

+4,6 miljoner

VÅR TOTALA RÄCKVIDD

110 000

BARN FÖDS I SVERIGE VARJE ÅR

+100 000 SEK

SPENDERAS PÅ ETT BARN VARJE ÅR

Några av våra nöjda kunder

 • “Proffsiga produktioner som hållit hög nivå, och varit väldigt effektiva. Ni jobbar snabbt – men tummar inte på kvalitén för det.”

  Frida Hagdahl

  Marketing & Customer Support
 • “Vi värdesätter partnerskapet med Baby Journey högt. Teamet är effektiva och har hög leveransförmåga, arbetar med mycket driv och levererar framåtlutade idéer och värdefulla insikter till vårt arbete, samtidigt som de är lyhörda för våra önskemål.”

  Eleni Hagenström

  Ansvarig Privatkund, Länsförsäkringar AB Affärsområde Personrisk
 • “Vi på Alex&Phil är glada för vårt samarbete med Baby Journey. På ett klokt och framåtlutat sätt informerar och tipsar de om alla glädjeämnen och utmaningar som blivande och nyblivna föräldrar ställs inför. Som trebarnsmamma vet jag själv hur viktigt det är att få goda och aktuella råd som ger stöd och peppar, inte minst när det gäller barnets näringsbehov.”

  Jenny Wessblad Hårdh

  VD & grundare
 • “Baby Journeys breda förståelse för målgruppen har resulterat i välskrivna artiklar, träffsäkra budskap och engagerande aktiveringar som ökade våra konverteringar markant.”

  Ellen Wilin

  COO

  Baby Journey – en digital mötesplats för kunskap och köpkraft

  Baby Journey är Sveriges näst största gravidapp där gravida och småbarnsföräldrar kan följa sin graviditet vecka för vecka, eller sitt barns utveckling månad för månad. Alla användare registrerar information om sig själva utifrån sin ålder, graviditet, intressen och livsval. Allteftersom användaren använder appen fylls data på. Denna data blir underlag för analysen när vi hjälper dig med din annonseringskampanj.  

  Baby Journey bildar med vår app, sociala medier, event, digitala kanaler och influencers ett sammansvetsat och engagerat community. En digital mötesplats för en av de mest kunskapstörstande och köpbenägna målgrupperna – gravida och nyblivna föräldrar. När man väntar barn eller har blivit nybliven förälder tenderar man att ändra sitt köpbeteende. Man omvärderar tjänster och produkter och öppnar upp sig för nya förslag som är bäst för barnen. Det är här din annonsering får en given plats.

  Låt din annonsering bli viktig information

  Rollen som nybliven förälder innebär ett helt nytt kapitel i livet. Med det sagt vill din målgrupp göra så smarta val och inköp för sitt och barnets bästa. Därför blir din annons så mycket mer än vanlig reklam – det blir matnyttig information. 

  Varje månad registrerar sig över hälften av alla nya gravida i Sverige i vår app för att lära sig mer om graviditeten, föräldraskapet och ta del av all information som ges. Det är en konstant växande målgrupp. Det är här dina produkter och tjänster kan göra en stor nytta för dem samtidigt som du kan öka din försäljning. 

  Så fungerar annonsering på Baby Journey

  Vi erbjuder en rad olika annonseringsmetoder och möjligheter att få ditt varumärke att synas. Våra experter kan hjälpa till med enskilda aktiveringar och även ta ett helhetsgrepp om marknadsföring över flera olika kanaler.

  Vårt specialistteam skräddarsyr helhetslösningar och annonspaket för din verksamhet. Vi samlar in data från tidigare aktiveringar tack vare vårt egenutvecklade dataverktyg och hjälper dig med rätt matchning och upplägg utifrån dina KPI:er. Tillsammans siktar vi mot dina mål!

  Därför ska du annonsera hos Baby Journey

  När du annonserar på Baby Journey får du ett viktigt försprång. Eftersom våra användare redan angett all information om sig själva så blir din annons trovärdig och träffsäker och kan återanvändas till nya användare. Tidpunkten för din annons är extremt viktig eftersom gravida och nyblivna föräldrars behov ändras från vecka till vecka. Tack vare vårt egenutvecklade verktyg och all data som samlas in kan vi hjälpa dig ge riktad marknadsföring vid exakt rätt tidpunkt till rätt användare.

  På Baby Journey använder vi ett omni tänk över olika plattformar, influencersamarbeten, digitala kanaler och medieformat så att din marknadsföring ger värde oavsett hur eller var användaren väljer att se eller höra den. Det kallar vi en fantastisk möjlighet för dig att skapa konkret varumärkeskännedom hos din målgrupp och få ökade försäljningssiffror!

  “Den självklara platsen för dig som vill nå ut till blivande och nyblivna föräldrar.”

  Michaela Forni
  Grundare, Baby Journey

  Artillerigatan 16

  114 52 Stockholm

  Baby Journey

  Villkor

  Ladda ner vår app!

  ladda ner i appstore

  Copyright © Baby Journey

  Copyright © Baby Journey

  Mobile footer