bilbarnstolar

Appannonsering – Vi får dig att synas i appen för gravida

Baby Journey är Sveriges näst största gravidapp med över 140 000 användare och över 7000 nya gravida varje månad. Det är över hälften av alla nya gravida i Sverige.

Att annonsera i vår app är en riktig guldgruva för dig som företag att synas och nå ut till en specifik målgrupp när den är som mest köpstark och lyhörd för ditt budskap. Annonsera med native artiklar, i poddar eller genom tävlingar – våra experter finns med i hela processen från start till uppföljning.

Så fungerar appannonsering på Baby Journey

Vi är ett produktionshus och en medieplattform som hjälper dig med all typ av annonsering och synlighet. Samarbete är det som leder oss framåt och därmed också dig!

När användaren går in i appen kommer din annons att synas som native artikel, banner, pop ups, takeovers eller andra typer av erbjudanden beroende på vad vi kommer fram till när du kontaktar oss. Appen består även av en grundlig FAQ-sida med besvarade frågor från läkare och barnmorskor samt en checklista med kategorier och produktlänkar som skickar användaren vidare till din valda landningssida.

140 000

AKTIVA ANVÄNDARE

7000

NYA GRAVIDA LADDAR NER OSS VARJE MÅNAD

3 GGR

I VECKAN ÄR VÅRA ANVÄNDARE INNE I APPEN

Vilka annonseringsupplägg går att välja?

Hos Baby Journey kan vi skapa skräddarsydda annonspaket utifrån dina behov och önskemål. Vid samtliga annonsalternativ kan vi segmentera så din annons visas för specifika användare under en viss gravidvecka, barn-månad eller dylikt. Nedan kan du läsa om flera produkter som tillsammans eller enskilt kan ge riktigt bra varumärkeskännedom.

ARTIKELPAKET

Här ingår en sponsrad artikel med design, bild, SEO, UTM-länkar, optimeringar mm. Det ingår även ett erbjudande som pushas i appen.

CONTENT MARKETING

Skapa podcasts, videoproduktioner, native artiklar och bildbanks-material inhouse hos Baby Journey.

ANNONSERA I PODDAR

Upptäck fördelen med podcast- annonsering genom att köpa en annonsplats eller ett helt avsnitt.

CHECKLISTAN

En av de mest klickade funktionerna i appen. Här kan du synas under valfri produktkategori och ha länkar som går direkt till er.

SKAPA TÄVLINGAR

Gör olika tävlingar i appen. Ett kreativt annonsupplägg som gör att folk blir sugna på att veta mer om dig!

BANNERANNONSER

Välj valfritt budskap på din bannerannons som visas under en viss period. En möjlighet att få extra synlighet för ert varumärke.

DAILY DOULAN

En uppskattad funktion som ger nya tips och råd varje dag. Här kan ditt varumärke synas och slussa vidare användarna dit du vill.

POP UPS & TAKEOVERS

Ta över hela skärmen med ditt varumärke. Det här är ett exklusivt utrymme där bara du syns med ditt erbjudande eller information.

Flexibel annonsering i valfritt format

Att annonsera i vår app ger stora fördelar. För det första ger det din annons en hög trovärdighet eftersom den visas mot ett community av engagerade och lyhörda användare. För det andra har du möjlighet att annonsera på olika sätt och i olika format. Allt för att användaren ska kunna konsumera innehållet precis som personen föredrar. Detta leder till mer fokus och ökat intresse.

Annonsen pushas som populärt innehåll baserat på användarens personliga uppgifter om ålder, livsstil och graviditetsvecka. Din annons kunde alltså inte kommit lägligare oavsett om det är en banner, en artikel eller ingår i en podd som reklaminslag.

Skräddarsydda annonspaket efter noggranna analyser

Hos oss kan annonsörer få skräddarsydda annonslösningar. Vårt vanligaste paket är artikelpaketet, i vilket det ingår en sponsrad artikel och ett erbjudande som pushas i appen.

Vi använder oss också av vårt egenutvecklade verktyg som samlar in data från tidigare aktiveringar. Med denna information kan vi optimera dina annonser och nå ut till rätt person vid rätt tillfälle.

Varför appannonsering för din verksamhet?

Appannonsering i Baby Journey innebär så mycket mer än marknadsföring. Det har ett stort mervärde för din målgrupp samtidigt som det på ett skräddarsytt och flexibelt plan ger dig valuta för pengarna. Appannonsering är effektivt och skapar täta band mellan dig och din målgrupp. All aktivering sparas i vårt smidiga verktyg och lagras så att du lätt kan följa upp dina mål och skapa ännu bättre annonseringsupplägg i framtiden.

”Vi hjälper dig nå ut med
rätt budskap vid rätt tidpunkt.”

Linnéa Olsson
Creative Sales, Baby Journey

Artillerigatan 16

114 52 Stockholm

Baby Journey

Villkor

Ladda ner vår app!

ladda ner i appstore

Copyright © Baby Journey

Copyright © Baby Journey

Mobile footer